Copywriter, caut copyreader


Nu poti crea fara cititori? Trebuie mereu sa te raportezi la ceva, la cineva, la o entitate care te va studia, interpreta? Cum ar fi sa scrii stiind ca nu te va

This slideshow requires JavaScript.

citi nimeni? Sa stii ca nu te va citi nimeni si sa nici nu-ti doresti asta! Cate poezii oare nu s-au scris de catre tine/mine sau de catre parintii tai/mei si au fost apoi distruse? Dar… daca aceste versuri, idei, planuri de business au fost de fapt castigatoare dar au pierit doar pentru ca cel care le-a scris, le-a scris doar pentru el? Daca le-a distrus doar pentru ca nu avea incredere ca ar fi bune? Cat de importanta este oare increderea proprie ca tot ceea ce facem poate fi de fapt corect (mai putin sa-ti arzi si sa-ti distrugi singur propriile idei)?

Imi place sa desenez. Uneori cautarile mele arata bine, alteori ma sperie cat de slabe sunt. Totusi, le pastrez in agende (jurnale) si ma intorc de multe ori la ele. Drumul, parcursul acesta este cel mai frumos. Ma trezesc mult mai castigat cand vad/revad de fapt ‘pietrele ‘care mi-au marcat drumul prin hatis. Reperele lasate in timp, ma ajuta sa ma reconstitui daca cumva am ajuns pe o fundatura si ma scot cu usurinta la un luminis sigur, in care pot sa-mi refac fortele.

Impartasesc si cu voi cateva idei mai vechi de prin agendele mele.

 

Advertisements

2 thoughts on “Copywriter, caut copyreader

  1. Imi dau like la propriile articole pentru ca nu stiu sa pun un nenorocit de buton de like si pentru ca fiecare persoana de calaculatoare si biti cu care interfer are propria opinie despre ceea ce trebuie facut mai bine pentru mine. Mi-ar lua o viata sa aprofundez termenii lor, iar tehnologia se schimba de la ora la ora si costa ca naiba.

  2. Esti fain si nu te dezamagii asa usor de ceea ce se intapla… dupa ceva vreme, iti vor descoperii lucrarile, vor fii licitate la case scumpe si FILIP, asociatul tau din firma va trai linistit toata viata si nu asa dupa o zi pe alta ca noi. Daca desenele de mai sus iti apartin, am vazut ceva acolo care-mi place mult si mi-as dori sa-l vad la marime reala. O zi frumoasa vecine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s