Blogul personal versus Site-ul de promovare


Acum 3 ani, am apelat la o firma specializata in realizarea de site-uri, sa-mi faca un site, un fel de portofoliu on line, unde as fi putut pe langa proiectele realizate, sa si public desene de-ale mele sau alte schite din agenda-jurnal. Din 2009, dupa aproape un an de mailuri, intalniri si incercari, site-ul www.matius.ro este on-line. A costat exact cat au cerut cei de la Telliso, doi tineri (Dragos si Mihai BOCAI), pasionati de afacerea lor si care investesc foarte mult in imaginea proprie (desi nu au inca un site on-line).

Site-ul acesta insa… nu ma reprezinta, nu este ceea ce cred eu ca imi ajuta imaginea si implicit afacerea. Desi sunt nemultumit, nu pot sa spune ca baietii cu site-ul nu si-au facut treaba pentru care am platit destul de multi bani, sau ca eu nu mi-am pregatit temele cum trebuia atunci cand am decis sa-mi fac site.

Sper insa ca in viitorul apropiat sa gasesc o formula noua pentru acesta, o formula care sa contina si ceea ce imi ofera blogul: posibilitatea pentru mine de a posta zilnic sau cand am chef, articole noi. Facil, creativ, usor de promovat pe Facebook, pe alte bloguri sau de indexat pe Google.

Am avut insa bucuria -datorita Paulei Negrea si lui Claudiu Ludosan, sa descopar ca pot sa imi fac pur si simplu un blog, in care sa-mi prezint lucrarile, sa vorbesc despre ideile de proiecte ce-mi vin in minte si despre tot ce ma inspira s.t.a. Alina Botezatu mi-a mai dat la randul ei cateva idei foarte bune despre cum sa abordez teme si directii ce nu tin de munca mea ci de ceea ce se intampla in piata de retail sau de arhitectura.

Astfel ca, pot spune cu mare bucurie: faceti-va Blog! E gratuit si… cand veti fi pregatiti sa aveti site…vi-l veti face!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s